Friday, July 8, 2011

Seriálové novinky

Tak jo, popravdě se trochu nudím. Bloudím po internetu a nevím, co by. Když vám všichni známí a kamarádi odjedou do nějakého pošahaného Řecka, je pěkně na nic, když tu zůstanete a nemáte, co dělat.
Nicméně jsem začala sledovat tři nové seriály (nebo tv show), jejichž smysl není až zas tak smyslplný, ale dokáží zabavit.

První z nich se jmenuje Teen Wolf, je z produkce MTV a jde o remake stejnojmenného filmu z osmdesátejch. Nebudu vám nic nalhávám, není to moc kvalitní práce, scénář je celkem předvídatelnej a některé postavy tak dramaticky zírají do kamery, až se vám z toho chce brečet nudou. Jenže dokáže pobavit, třeba nejlepší kámoš hlavního hrdiny, vtipálek a šílenec, který mě baví. Jen díky němu u toho dokážu sedět.

Další je The Nine lives of Chloe King. Přijde mi trošku trapné, jak vystrkuje drápy a já bych je asi nikdy nevytahovala, ale hlavní hrdinka je s tím zřejmě spokojená. Ta tam asi jako jediná za něco stojí. Její šílení spolužáci, kteří mají stejné pohledy, pořád přemílají a hrají stejně, to tam celé boří. Ale což. Jde jen o to, zabít nudu.

Nejlepší z nich je zřejmě Switched at Birth. Bay, hnědovlasá a trošku rozmazlená umělkyně, si ve škole udělá test krve. Nadšeně o tom říká svých rodičům, kteří nechápou, jak je možné, že jejich dcera má absolutně se neschodující kategorii krve. No a tím to celé začíná. Daphe je hluchá asi od dvou let a já jsem ještě nikdy neviděla tv show s hluchými a musím říct, že mě to fakt baví. Oh, Emmete! Rozhodně doporučuji.

Na což musím upozornit je, že asi před dvěma týdny začala čtvrtá řada True blood. Sookie se vrací a zjišťuje, že ne všechno je tak, jak by být mělo.
Nedávno, odstartovala také očekávaná druhá řada Pretty Litte Liars. Mimochodem, knížka Roztomilé malé lhářky už dávno leží na pultech knihkupectví i s obalem atraktivních hereček.

1 comment:

  1. Týchto päť seriálov, ktoré si tu spomenula pozerám tiež.
    Na Teen Wolf má veľmi baví Stiles a takisto aj to, akým smerom sa teraz vyvíja vzťah Allison a Jacksona :)
    The nine lives of Chloe King pozerám, ale už ma to prestáva baviť a drží ma to už len kvôli tomu, že tam je Alek (Benjamin Stone)
    Switched at birth je úžasný seriál, ten sa mi z týchto troch tiež páči asi najviac. A súhlasím.. Emmett ♥ a toto všetko okolo neho a Bay... ach :) a už sa teším na ďalšiu časť :)
    A TB a PLL pozerám tiež, tá dnešná, vlastne ako pozerám na hodiny tak včerajšia časť bola skvelá :) Už sa chystám aj na ďalšiu časť knihy (ôsma v poradí, mylsím, ale nei som si istá) a hádam si niekedy prečítam aj knihu Roztomilé, milé lhárky... inak Aria teraz hraje v nejakom novom filme : A Cinderella Story a dnes som objavila video z toho filmu, kde aj spieva a celkom sa mi to páči - http://www.youtube.com/watch?v=OWQkrxSBGMU - ale tak uvidíme, pozriem si to už len kvôli nej :)
    Inak zaujímavý blog :)
    Ospravedlňujem sa za chyby, ak ejaké sú, čo určite sú... ale už pomaly nevidím na monitor...

    ReplyDelete