Saturday, February 26, 2011

Mockingjay

Takže, je to už pár hodin, co jsem v angličtině dočetla i poslední díl Hunger games, což byl třetí a po přečtení jsem měla takovou depku, že jsem si připadala jako za starých let ema. Haha.
Každopádně to bylo hodně... no, překvapující. Nevím, jestli konečný výběr Katniss byl dobrý, nebo špatný, co se mě týče. Pořád si nejsem jistá, zda jsem Team Peeta or Team Gale. Gale je mi samozřejmě vzhledově bližší, jelikož já vážně nesnáším blonďáky, ale Peeta je takový ten muchlovací méďa (no, i když, v trojce byl spíš trošku magor, i když za to chudák nemohl), nejlepší věrný kámoš a roztomilý plyšáček, nad kterým se rozplýváte.
Překvapující smrti některých postav mě dokázaly zahnat skoro k pláči.
Mockingjay stojí za to, i když jsem po přečtení měla na jazyku jen slova typu dopr*** a kur** a měla jsem chuť propíchnout Collinsovou pletací jehlou (kterou mimochodem nemám, nechápu, jak mě takovéhle věci napadají). Ale naštěstí to nebyl takový ten pravý happy end - líbila se mi na tom ta depka, nebylo to prostě šťastné, jako skoro ve všech úspěšných sériích.
A k tomu obrázku, tohle je pravý konec HG! Hihi.

Každopádně jsem po celou dobu čtení poslouchala tuto píseň:
Ta slečna zpívá pěkně a dokonce jí i odpustím ten plakát My chemical romance, což mě zase přivádí k tomu emu. Co s tím dneska pořád mám?
Čekám, až se mi stáhne The green hornet - Zelený sršeň je to myslím v češtině. Myslím, že to bude švanda, tak se na to podívejte taky.
Báj, amígos, mučo sombréro.

2 comments:

  1. jo jo jo, přesně takhle bych ty knížky shrnula i já...na konci mě popadla fakt slušná depka, až jsem kvůli tomu chodila po škole jako přízrak a pořád nad tím přemýšlela xD (BTW nebyla jsem sama, vlastně nás po chodbách chodilo celkem dost xD )

    a dokonce se mi o The Hunger Games zdají různý psycho sny (je to hodně úchylný? xD ), ale já fakt miluju tyhle noční můry o tom, jak někde běhám (pokaždý jinde) a mastím se s ostatníma :-DDD...vážně, tyhle sny mě vždycky dostanou a pak je vždycky musím do nejmenšího detailu rozebírat xD

    ReplyDelete
  2. Můžeš o tom napsat knížku, třeba z toho budou slušný horory :D

    ReplyDelete